KADAX UCHWYT DO POKRYWKI GAŁKA POKRYWEK GARNKA
Gałka do pokrywki jest elementem, którego wielu z nas nigdy nie wymienia. Warto jednak wiedzieć, że decydując się na uchwyt do pokrywki żaroodpornej możemy realnie poprawić komfort użytkowania garnka lub patelni.
Montaż tego typu produktu jest bardzo prosty i intuicyjny, jednak zapewnia bezproblemowe korzystanie z produktu. Żaroodporną gałkę należy zamontować w miejscu poprzedniej, używając do tego wyłącznie śrubki dołączonej w zestawie. Średnica otworu w pokrywce musi wynosić 6 milimetrów. Sprawdź, dlaczego warto się w nią wyposażyć!
Gałka do pokrywki, która zapewnia łatwy i wygodny chwyt
UNIWERSALNY – ogromną zaletą żaroodpornej gałki jest możliwość zamocowania jej do pokrywek o określonej średnicy otworu. W przypadku uchwytów Kadax powinna ona wynosić 6 milimetrów.
PORĘCZNY – uchwyt do pokrywki wyróżnia się dobrze przemyślanym kształtem oraz wykonaniem. W praktyce oznacza to, że każdy, niezależnie od wieku, zdoła wygodnie i stabilnie chwycić go dłonią.
BEZPIECZNY – uchwyt do pokrywki Kadax wyposażona została w niezwykle istotną cechę, jaką jest żaroodporność. Brak możliwości przeniknięcia ciepła do jej struktury sprawia, że gałka zawsze będzie gotowa do uchwycenia.
SPECYFIKACJA:
- Gałka, uchwyt do pokrywki
- Materiał: tworzywo sztuczne, stal
- Kolor: czarny, srebrny
- Wymiary uchwytu: 5 x 5,9 x 4,3 cm
Uchwyt do szklanych pokrywek, który ułatwi gotowanie potraw
PRAKTYCZNY – zadbano o to, by uchwyt do pokrywy pozostawał wyrobem maksymalnie funkcjonalnym w kuchennym otoczeniu. Dlatego też materiały, z których wykonano gałkę są bezpieczne w kontakcie z żywnością.
ESTETYCZNY – uchwyt do pokrywki marki Kadax cechuje się eleganckim, nowoczesnym designem. Z łatwością wybierzesz wariant odpowiadający Twojemu gustowi lub wyglądowi posiadanych sprzętów kuchennych.
RÓŻNE RODZAJE – w naszej ofercie znajdziesz różne warianty uchwytów - czarne, srebrne oraz łączone (srebrno-czarne), których wymiary nie przekraczają 7 centymetrów. Gałki są także wyjątkowo łatwe w utrzymaniu czystości - wystarczy opłukanie ich pod bieżącą wodą.