Ruszt do mięs i warzyw – wygoda podczas grillowania
Jaki masz sposób na przygotowanie szaszłyków warzywnych i soczystej karkówki? Kładziesz je na zwykły rusz grillowy, na tacy czy…? Sprawdzonym sposobem jest wykorzystanie rusztu do mięs i warzyw. To dzięki niemu z łatwością przygotujesz ulubione dania.
Najlepszym rozwiązaniem jest umieszczenie wszystkich kotletów, karkówek lub szaszłyków pomiędzy rusztami i umieszczenie go na krawędzi grilla. W ten sposób zapewniasz im odpowiedni obieg dymu i ognia, a sobie chłodny uchwyt, a więc komfort i bezpieczeństwo. Ruszt o długości 54 cm to idealne miejsce na wszystkie przysmaki, które przygotowałaś.
Ruszt wykonany ze stali nierdzewnej sprawdzi się w tak wysokich temperaturach. Możesz go także swobodnie czyścić w gorącej i zimnej wodzie, bez obaw o rdzę. Komfort użytkowania podnosi bambusowy uchwyt, który zabezpieczy dłonie przed oparzeniem.
W jaki sposób pozbyć się tłuszczu i zabrudzeń? Wystarczy użyć szczotkę lub ściereczkę z dodatkiem detergentu i przetrzeć dokładnie ruszt do mięs i warzyw.
Cechy szczególne mebla:
• Ruszt do mięs i warzyw
• Rozmiar: 54 x X4 cm
• Uchwyt bambusowy
• Wykonany ze stali nierdzewnej