Zgrzewarka próżniowa PSC-31
Odkryj rewolucyjną metodę przechowywania żywności dzięki zgrzewarce próżniowej Sam Cook PSC-31! Nowoczesna technologia próżniowego pakowania żywności pozwala zachować jej świeżość, aż do 5 razy dłużej niż tradycyjne metody. Zgrzewarka próżniowa PSC-31 to także kluczowy element gotowania metodą sous vide.
Dzięki próżniowemu pakowaniu żywności, powietrze i bakterie nie mają szans przedostać się do potraw, co oznacza, że Twoje produkty zachowają świeżość, naturalny smak, wygląd i wartości odżywcze.
Nie czekaj dłużej! Przejdź na wyższy poziom przechowywania
żywności dzięki zgrzewarce próżniowej PSC-31. Wykorzystaj
jej innowacyjne funkcje, które pozwolą Ci cieszyć się najlepszym
smakiem Twoich ulubionych potraw.
Jak działa zgrzewarka próżniowa Sam Cook
PSC-31?
Urządzenie zasysa powietrze z torebki lub worka foliowego, w którym
umieszczone zostało pożywienie, w ten sposób tworzy się próżnia.
Następnie opakowanie jest hermetycznie zamykane poprzez zgrzewanie,
tak aby nie dostawało się do niego powietrze.
W zgrzewarce możesz pakować próżniowo większość produktów żywnościowych, zarówno surowych, gotowanych, a także płynnych np. zupy lub soki. W tym przypadku zalecane jest wcześniejsze lekkie ich zmrożenie. Dzięki elektronicznemu panelowi z kontrolkami LED, umieszczonemu w górniej pokrywie urządzenia możesz swobodnie ustawić parametry tj. czas zgrzewania czy regulować poziom próżni. O zakończeniu pracy urządzenia poinformuje Cię sygnał dźwiękowy oraz zmiana koloru diody. Zgrzewarka próżniowa Sam Cook PSC-31 posiada także schowek na przewód sieciowy i gumowe nóżki antypoślizgowe, które gwarantują stabilne ułożenie na blacie kuchennym.
Dzięki zgrzewarce Sam Cook PSC-31 możesz porcjować swoje zakupy spożywcze, chłodzić je lub zamrażać. Jednocześnie mając pewność, że nie stracą one swoich wartości odżywczych i są przechowywane w sposób bezpieczny. W zestawie znajdziesz rękaw z folii moletowanej (tłoczonej) o wymiarach 28 x 600 cm , zintegrowany nóż do odcinania folii oraz zasobnik na folię. Przy pakowaniu żywności możesz używać ogólnodostępnej folii do celów spożywczych, zarówno w postaci rękawa jak i woreczków.
Wybierz zgrzewarkę próżniowa Sam Cook PSC-31 i żyj wygodnie! Dużą zaletą przechowywania produktów w woreczkach próżniowych jest oszczędność pieniędzy, czasu i miejsca w lodówce oraz niemieszanie się zapachów. Pakowanie próżniowe doskonale sprawdzi się także jako zabezpieczenie przed wilgocią i może być stosowane w celu zabezpieczenia map, telefonów komórkowych i innych przedmiotów na wyprawy rowerowe czy kajakowe.