STEEL LINE - seria zlewozmywaków produkowanych ręczną metodą charakteryzująca się eleganckim wykończeniem powierzchni oraz klasyczną i modną stylistyką. W tak klasycznym wydaniu wkomponuje się w każdą aranżacje kuchenną. Zlewy stalowe z tej serii ma głównie zastosowanie w projektach aranżacji zlewu w zabudowę podblatową i wpuszczaną.
Specyfikacja zlewozmywaka
WYMIARY 750x450 mm
MONTAŻ / SZAFKA WPUSZCZANY /SZAFKA OD 60 CM
WYMIARY KOMORY / ŚREDNICA 430x360 mm
GŁĘBOKOŚĆ KOMORY 18 CM
ODPŁYW 3 1/2" Z MOŻLIWOŚCIĄ PODPIĘCIA MŁYNKA DO ODPADÓW
WAGA 10 KG
MATERIAŁ STAL NIERDZEWNA szczotkowana
OTWORY NA ARMATURE-1 (BATERIA lub DOZOWNIK, KOREK AUTOMATYCZNY)
Do zlewozmywaka jest dołączany syfon klasyczny
SYFON JEDNOKOMOROWY KLASYCZNY -Model przyścienny | Jest to syfon pasujący do zlewozmywaków granitowych jednokomorowych o średnicy odpływu 3,5 cala z okrągłym przelewem bezpieczeństwa posiadający również wyjście podłączenia zmywarki lub pralki.
MODEL PRZYŚCIENNY
RODZAJ JEDNOKOMOROWY KLASYCZNY
ŚREDNICA ODPŁYWU 3,5 cala
MATERIAŁ ABS
GWARANCJA 24 miesięcy
Na zestaw składa się komplet elementów wykonanych z białego
tworzywa sztucznego wraz z chromowanymi sitami które dobrze
komponują się z dodatkowym osprzętem zlewozmywaka takim jak
dozownik czy korek automatyczny. Model przyścienny pozwala na
oszczędność przestrzeni w szafce nawet do 70% np. dodatkowo na
kosze do segregacji. EOS - STANDARDY I JAKOŚĆ
"Nasze zlewozmywaki spełniają wysokiej jakości standardy”:
Deklaracja zgodności z normą Polską i Europejską PN-EN
13310+A1:2018-11
Atest higieniczny - Państwowego Zakładu Higieny
Standardy oraz jakość potwierdzona pozytywnymi opiniami tysięcy
zadowolonych klientów
Modele podwieszane oraz wpuszczane
Wykonane z wysokiej jakości stali szlachetnej o grubości do 3
mm
Zabezpieczone w całości specjalną matą wygłuszającą
Odporne na zasady, kwasy oraz środki chemiczne stosowane w
gospodarstwie domowym
Odporne na zarysowania, korozje, odbarwienia oraz wysokie
temperatury
Dzięki gładkiej powierzchni bardzo łatwe do utrzymania w
czystości
Neutralne w kontakcie z żywnością